Theorielessen

 

Data Theorielessen

 Maandag 

Maandag 

Maandag 

Maandag .

i.v.m. corona mogen er in ons theorie lokaal geen lessen worden gegeven !!

 
 
  Klik op de afbeelding voor een grotere versie.

Theorie- en praktijkopleidingen horen bij elkaar. Als één van de weinige rijscholen geven wij een gedegen theorieopleiding, in eigen leslokaal, om in het bezit te komen van het Theorie-Certificaat voor de personenauto, met een slaagkans van meer dan 90 % op het eerste examen.

De theorielessen zijn gratis voor onze praktijkcursisten en kun je niet op eigen gelegenheid naar ons leslokaal komen, dan zorgen wij voor gratis vervoer ! Het is bovendien aantrekkelijk om al voor je 16 verjaardag aan de theoriecursus te beginnen

Bij de personenauto's geldt dat je examen mag doen voor het theoriecertificaat B als je minimaal 16 jaar oud bent.  Het theoriecertificaat B is 1,5 jaar geldig.

Gratis theorielessen !!

Theorie examen aanmelden

Via de reserveer je theorie examen ( afbeelding aan de rechterzijde,)  kun je jezelf voor het theorie-examen aanmelden via het CBR. Geef bij "Zoek op CBR-rijschoolnummer" het volgende registratie nummer op: RS0860Z1.

(LET OP!!!  Hiervoor moet je de beschikking hebben over DigiD inlog gegevens.)

 

 

 

 

Klik hier voor aanmelden

 

 


Terug naar boven

Wieger De Jong

Hid Heroplantsoen 15
8701 BS Bolsward
Tel: +31 (0)6 10 49 64 08

e-mail Wieger de Jong

Sjoerd De Jong

Helling 3
8621 CP Heeg
Tel: +31 (0)515 44 26 76
Mob: +31 (0)6 53 89 85 94

e-mail Sjoerd de Jong

Klik hier om in te loggen bij het CBR met je DigiD voor het machtigen van je rijschool of voor het aanvragen van eigenverklaring / theorie examen (registratie nr. RS0860Z1)