Tussentijdse toets

Autorijschool De Jong maakt graag gebruik van de tussentijdse toets. ( T.T.T. )

De tussentijdse toets is een soort "proefexamen"dat de kandidaat bij het C.B.R. aflegt. Op deze manier leer je precies de gang van zaken kennen tijdens het echte examen. Alles is precies hetzelfde als bij het echte examen, behalve de uitslag. Voor een tussentijdse toets kan je niet zakken. Wél krijg je na afloop een lijstje mee met aandachtspunten voor je verdere rijopleiding. En erg belangrijk: Je kan een VRIJSTELLING krijgen voor de bijzondere verrichtingen op het echte examen. Vooral dit laatste is heel prettig voor het laatste deel van je rijopleiding.Omdat je niet meer hoeft te oefenen op de bijzondere verrichtingen (oefeningen) kan je alle lestijd gebruiken voor het aanpakken van de tijdens de tussentijdse toets geconstateerde gebreken en voor het vergroten van je verkeersinzicht. Daardoor bereid je je heel doelgericht voor op het examen.

Heeft deze werkwijze succes? Jazeker. Uit statistieken blijkt dat kandidaten die een tussentijdse toets hebben gedaan 25 tot 30% meer slaagkans hebben op het echte examen.

Kortom: De voordelen van een tussentijdse toets.

  • Bekendheid met het examen, dus minder zenuwen.
  • Je leert je zwakke punten kennen. Vooral de zwakke punten die onder spanning naar boven komen.
  • Vrijstelling mogelijk voor de bijzondere verrichtingen, dus na de tussentijdse toets meer bruikbare lestijd voor verkeersinzicht.
  • Een grotere slaagkans voor je echte examen. Niet voor niets heeft Autorijschool De Jong een hoog slagingspercentage in de regio Sneek !!!

 

Tussentijdse Toets ???

Doen Dus!!!!

 

C.B.R. Examencentrum Sneek
Smidsstraat 6
8601 WB Sneek

Klik op de foto voor een vergroting

 


Terug naar boven

Wieger De Jong

Hid Heroplantsoen 15
8701 BS Bolsward
Tel: +31 (0)6 10 49 64 08

e-mail Wieger de Jong

Sjoerd De Jong

Helling 3
8621 CP Heeg
Tel: +31 (0)515 44 26 76
Mob: +31 (0)6 53 89 85 94

e-mail Sjoerd de Jong

Klik hier om in te loggen bij het CBR met je DigiD voor het machtigen van je rijschool of voor het aanvragen van eigenverklaring / theorie examen (registratie nr. RS0860Z1)