Rijvaardigheidrijtesten CBR

Participatiesamenleving
Al sinds jaren is Sjoerd de Jong gespecialiseerd in het geven van aangepaste rijlessen in de automaat. Bijvoorbeeld om ervoor te zorgen dat mensen die een verminderd gezichtsveld hebben, ook hun rijbewijs kunnen halen of behouden. Zo kunnen ze mee blijven doen in de samenleving.

 

Het is belangrijk voor iedereen om zonder hulp van derden, deel te kunnen blijven nemen aan het verkeer. ‘Onze automaat is voorzien van speciale aanpassingen. Met behulp van een telescoopsysteem wordt het zicht voor slechtzienden op de weg verbetert. Deze kleine telescoop wordt bovenin het rechter- of linker brillenglas geplaatst. De telescoop zorgt ervoor dat het zicht op afstand twee tot vier keer wordt vergroot.’

 

Een ander specialisme van Sjoerd is het verzorgen van lessen voor het Centraal Bureau voor Rijvaardigheid (CBR). ‘Denk daarbij aan mensen die een herseninfarct hebben gehad, zij moeten leren autorijden met hun beperking(en). Kandidaten die bij het CBR een praktische rijgeschiktheidstest moeten afleggen, zijn bij ons op het juiste adres.

 

Klik hier voor meer informatie, of bel 06-53-89-85-94

Klik hier voor het certificaat van S. de Jong.

 


Terug naar boven

Wieger De Jong

Hid Heroplantsoen 15
8701 BS Bolsward
Tel: +31 (0)6 10 49 64 08

e-mail Wieger de Jong

Sjoerd De Jong

Helling 3
8621 CP Heeg
Tel: +31 (0)515 44 26 76
Mob: +31 (0)6 53 89 85 94

e-mail Sjoerd de Jong

Klik hier om in te loggen bij het CBR met je DigiD voor het machtigen van je rijschool of voor het aanvragen van eigenverklaring / theorie examen (registratie nr. RS0860Z1)